Väikevend

 Ma pole siia ammu midagi kirjutanud (sest ikka on tunne, et kes siin loeb, kuigi statistikat näen, et lugejaid on, ilmselt google kaudu tulijaid, kes endale sarnast infot otsivad ja sel põhjusel ma siia oma kogemusi, nippe jne kirja panengi!) - instagramis olen siiski aktiivsem olnud, seega jälgige pigem seal!

 Aga mõtlesin, et paneks siiski ka siia selle kirja, et me... saame veel ühe lapse. Poisi - väikevenna! Tähtajaks hetkel septembri lõpp seega umbes-täpselt 3 kuud veel jäänud!


Tahtsin kirjutada, et ma valetaks kui ütleks, et pole hirmutav, aga samas on ja ei ole ka. Hirmutav selles osas, et kõik sisseharjunud rütm läheb sassi - pole ju varem kaht last olnud. Teisalt väga ette ei põe kuna kunagi ei tea ja eks jooksvalt ole näha. Esimene laps on lihtsalt olnud i-m-e-l-i-n-e, üldiselt väga hea magaja, iseseisev mängija (ehk olen saanud tema kõrvalt ja uneaegadel päris suure hulga kodukontorit teha). Nüüd juba pea pooleteise aastasena on ta ikka juba päris asjalik ja temaga annab üpriski "inimese kombel" suhelda - ehk täiesti laps, ei ole enam beebi, oma soovide, arvamuste, eelistuste, tujude ja kõigega. 

Teine oli samuti täiesti planeeritud ja oodatud, seega otseselt midagi sassi ei löö - sisuliselt kõik asjad on olemas, riided saavad ka suures osas uuesti kasutatud (vähem lemmikud küll müüsin maha ja nüüd olen ikkagi ka uuemaid asju juurde ostnud). Näiteks kogemusega juba tean, et ei meeldi beebile üle pea käivad riided - pigem lukkudega toakombed, üleriideid (meriinovillaseid ja topeltpuuvillaseid) kombesid pole pigem üle ühe vaja, nunnusid kampsuneid jmt pigem ei kasuta (käivad ju samuti üle pea), tootjate suurusnumbreid ei usalda (avastad, et number-kaks suurem kõrvale pandud asi on juba väike), millised mudelid-riided on mitu suurusnumbrit kantavad jne. Aga ehk ka selle kohta uus kogemuspostitus teha?

Paisunud olen korralikult, eile käisin GTT tegemas ja ehk sellest kirjutaks ka üldse eraldi, paastusuhkur ehk hommikused näidud on paigast olnud ja tegingi nüüd esimest korda selle testi pea III trimestri alguses. Eile sain kohe tulemuse, et ka GTT oli paastusuhkur paigast ja nüüd ootangi telefonikõne, et kuidas edasi.







1 kommentaar

Anonüümne ütles ...

Palju õnne!