Küll kõik sobituma hakkab...hakkab ju?

Ma olen püsimatu ja tahan kogu aeg teha ja osta ebavajalikke asju, mul käis sada erinevat mõtet peast läbi, mida magamistoas voodiümbrusega teha. Meie enda magamistuba on teisel korrusel (viilkatus) ja 20m2 seega ongi see kuidagi loomulikult samuti kaheks osaks kujunenud. Ühel pool on mu meigilaud, hetkel üks kingariiul ja stange ning teiselpool voodi. Kuna mulle meeldib päris tihti voodis istuda, kas lugeda või arvutis olla (kuni kontorituba veel pole) siis mulle ei meeldinud see, et peatagune sein lumivalge oli. Ma tahtsin sinna midagi, aga mida...


Mu peas käis läbi erinevaid mõtteid erinevatest värvidest (sh must) fototapeetideni välja (kuid selle jaoks sirge sein liiga madal). Kuigi olime kindlad (no okei, mu kaaslane rohkem), et kuskile tapeeti ei tule siis ma hakkasin selles osas järjest rohkem mõlgutama. Tahtsin tapeeti, mis oleks ajatu, mitte liiga kirev, lilleline, romantiline alates välja julgetest mustritest mahedateni. Mul oli idee milline see peaks olema, kuid millist ma ei leidnud, kõigil oli miski aga... Kuigi kuna ma sinna tapeeti nii väga tahtsin ja midagi teha siis viimane kord Espakist kaks rulli tapeeti kaasa tulidki (ja üks jäi siiski üle).


Valituks osutus üpriski pastelsetes roosades-rohelistes (meil vannitoa seinad sarnased sage green) toonides lilleline tapeet. Olin just H&Mist tellinud ka rohelise voodipesu (pikalt küll roosat nillides, kuid mille ka lõpuks ära ostsin), seega tundus, et hetkel saame selle tapeedi toimima.  Lisaks kinnitan ma endale, et see sein on nii väike ja samuti tapeedikulu, et kui ei meeldi või ära tüdinen saab alati uuesti teha.


Tapeet seinas ja mulle isegi meeldib, rohelise voodipesu (ja roosa voodikattega) on täiesti kokkusobiv (ja ilmselt ka roosa voodipesuga), aga nüüd mu aga muutus veel suuremaks...


Mul pole aimugi milliseid öökappe ma sinna suudan sobitada. Mõlemal pool voodit on vist ca meetrijagu ruumi (piltidelt ei saa hästi aru, voodi ise on 180cm), ning kas peaksin sobitama öökapid ka teisel pool tuba olevate laua ja kummutiga ja siis läheks kõik veelgi keerulisemaks. Mul hetkel pole vähimatki aimu millised öökapid sinna sobiks... Korra mõtlesin hoopis, et paneks kahele poole (mitte voodi kõrvale vaid seina nö paralleelselt) hoopis kummutid, aga siis ei saa voodist asju ikka kuskile peale otse panna. Üks mõte oli ka hõljuvad riiulid hoopis panna, aga kassid... siis hakkab kõik kõikjalt alla lendama.

Tegelikult aga tahtsin väga H&M voodipesusid soovitada, need mul 49€ komplektid (200x200cm) ja kokku viies H&M voodipesukomplekt (kaks komplekti üheinimese omad) ja minu jaoks kõige mõnusamad ja siiani vastupidavamad voodipesud selle hinnaga. Üks komplekt on oli vist see kallim (washed cotton) ja too oli megapehme ja hea, aga kogus koera-kassikarvu julmalt külge.
Kui keegi näeb kuskil mingeid öökapi ideid, öökappe vmt mis arvab, et võiks sobida spammige ja saatke mulle julgelt, mul endal reaalselt pea tühi. :)

Kommentaare ei ole