Peipsi ääres

 Ma tunnen end viimasel ajal nagu mingi Levi's junkie ja kohati olen nagu harakas, et nii kui ma midagi näen, mis meeldib, siis ma seda ka tahan. Ühest küljest mulle ei meeldi väga igasugused logode ja tekstidega riideesemed (ala boy meets girl, miski aastaarv jmt), kuid samas ei kipu ka näiteks niisama valget t-särki selga panema. Levi'se klassikalise batwingiga (ja snoopyga!) t-särk annab juba riietusele teistsuguse feelingu. Levi'se puhul mulle meeldibki see, et tegu on võrdlemisi taskukohase brändiga ja tegelikult on viimasel ajal päris head reklaami tehtud, ma mäletan Levi'st üpriski nostalgiliselt, just teksaseid. Kuid USAs oli bränd vist kohati mingi hetk varjusurma läinud ja eks ta natuke ole Eestis rohkem haipi saanud kui ta mujal maailmas on. Samas peaasi, et endale meeldib.

Kuigi ilmselt kõik teavad just erinevaid pusasid ja t-särke ning teksaseid, siis ma avastasin ka see aasta kottide ja jalatsite valiku. Sain endale ühe väääga mõnusa canvas suure mahuka koti + Levi'se jooksutossud (noh, pigem vabaajakad) on lihtsalt nii nunnud ja mõnusad, mis sellest, et ma suutsin nendega vaid 7 km metsamatkal laupäeval jalad nii villi kõndida, et pea kõike jalatseid on valus kanda, sest jalad on katki nii kannalt, külgedelt, varvastalt ja kõikjalt muljaltki. Ja ükski plaaster ei taha ka peal püsida.

Aga kusjuures... see body on seljas üliiimõnus ja asendab väga hästi maikat ja on piisavalt paks, et sinna alla tegelikult pole miskit vaja. Samas on materjal miskit sellist, millega annab ka hädaolukorras kui muud pole ujumas käia - ei saa ilmselt keegi aru, et tegu pole trikooga (mis minu jaoks tegi selle kandmise natuke harjumatuks, et sellega nö rahva sekka mujal kui rannas minna).





2 kommentaari

Anonüümne ütles ...

Näen õigesti, et inch2 jalatsid jalas? Originaalid või replicad? Olen neid tükk aega piidelnud, aga hind on krõbe, vastavad suurusele ja said probleemideta kätte? aga vahet pole ka kui ongi replicad aga kui replicad siis kust said ja kas ok kvaliteediga?

Kissu ütles ...

INCH2 jalatsid jah :) Suurusega on nii ja naa (võtsin küll mõõtude järgi, aga oleks vist võinud ka nr väiksema võtta) ja ootasin ca 2 kuud. Hind on neil ilus küll, aga samas kättesaades tundus kõik ilus ja hea ka - ei olnud tunnet, et saadaks tagasi :D