Roosad detailid

Kes mind paremini teavad ilmselt teavad, et mulle on aastaid meeldinud must värv - riietuses, jalatsidtes, ehetes, detailid jne ning siiani meeldib. Kuid ma ei tea, mis on juhtunud, aga viimasel ajal on mulle täiesti metsikult hakanud sümpatiseerima roosa värv - mitte neoonroosa vaid just selline puudriroosa või pastelne. Erinevates varjundites roosad küünelakid on mulle näiteks alati teiste toonide seast enim meeldinud.

Kõik sai vist alguse kui ostsin eelmine aasta endale puudriroosa käekoti (näha ka instagramis viimastel piltidel). Seejärel vist tuli see aasta esimene roosa kampsun. Siis tuli roosa märkmik. Seejärel roosa trench mantel (näha viimastel piltidel), siis roosa seljakott, roosade detailidega veepudel ja roosade lilledega rattakell (mis küll tegelikult sai valitud rohelise põhjatooni järgi, kuid samas meeldib see kooslus). Roosade detailide ja lilledega riideid on mul alati olnud. Ma ei tea mis mul on, aga poodides mind lausa tõmbab roosasid riideid, särke ja jalatseid vaatama. Lisaks ka ootan ühtesid nude roosaka tooniga sandaale ja hiljuti tulid koju ka roosakas-kreemikas-beezide detailidega jooksutossud. Tahtsin küll kirjutada, et ilmselt unustasin midagi roosat ka ära ja tuligi meelde, et mohitost rändas samuti kappi üks musta pitsiga (mu nõrkus) heleroosa särk ja mangost üks roosakas-beezikas-lilla kampsun. Seega kohe kindlasti olen ma lähikuudel ostnud kokku rohkem roosasid asju kui muu teadliku elu jooksul.

Ega ma ei kurda, lihtsalt naljakas kui varem tundus roosa riietuses justkui tibilik (näiteks ostsin kunagi ühe roosa kleidi, millega kunagi kodust välja ei läinud ja vist saing vaid üks-kaks korda kodus selga) siis nüüd järsku käis klõps ja täiesti ükskõik. Üleni roosasse end ma vast endiselt ei riietaks, aga pastelne ja puudriroosa sobivadki minu arvates mustaga väga hästi kokku (noh, mustaga sobib suht kõik kokku). Roosa ei jää domineerima, kuid samas annabki natuke värvi juurde. Igatahes sinnani, et "mida vanem eit, seda roosam kleit" tundub, et on veel natuke aega, aga vist ütlusel on tõepõhi all xD


Rattale ei tahtnud pudelihoidjat külge panna, kuid samas tundsin ühest (ilusast) joogipudelist puudust, eriti kui nüüd varsti soojade ilmadega rattaga tööle sõidan. MyEqua pudel on ideaalne, kuna klaasist tehtuna (võrreldes näiteks mu flaska pudeliga) on ta kerge ja hästi mõnusalt laia suuga, et sinna marju, sidrumelissi- ja mündilehti sisse panna. 

4 kommentaari

 1. Kus kohast nii ilus rattakell pärit on? :)

  VastaKustuta
 2. See equa pudel on tellitud või ostetud?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Apollost, tuli soodsam kui tellima hakata :)

   Kustuta