Sünna nädalavahetus: Viimsi SPA & ParoleMõtlesin, et paigutan need kaks ühte sissekandesse, eelkõige kuna mul on vähe pildimaterjali. Iga kord kui ma kusagile lähen ma vean kaamera kaasa, kuid reaalsuses lööb häbelikkus meeletult välja ja ma lihtsalt ei julge pilte teha. Siis teengi heal juhul telefoniga ja "salaja". Ma siiamaani ei ole välja mõelnud kuidas osad on nii julged, et võtavad nt telefoni ka spasse veeosasse/saunade juurde kaasa. Okei, ehk kui tegu on veekindla telefoniga siis ilmselt kannatab jah ka hommikumantli taskusse jätta. Või joostaksegi vahepeal kapi juurde, tuuakse telefon/kaamera tehakse pildid ära ja viiakse tagasi? Ma ehk julgeks seda teha vaid tühjas spa-s :DIgatahes oli mul sel pühapäeval sünnipäev ja võtsime selle puhul ette ühe pisikese nädalavahetuse spa puhkuse Tallinnas. Valituks sai Viimsi Spa, eelkõige sealse 18+ osa pärast kuna kiidusõnu olin selle kohta meeletult kuulnud. Toast mõned pildid klõpsisin (olime kuuendal korrusel, prantuse rõduga toas), kuid wc-vannitoast seekord pilte ei teinudki. Igatahes tuba oli avar ja puhas, nurgas oli pisike lauake tugitooliga, samuti oli kirjutuslaud, tooli ja otseloomikult minibaariga. Võrreldes mitmete kohtadega oli ka telekas täiesti arvestatavas suuruses ja oli isegi TV1000 (premium?) olemas nii me jõudsimegi pärast spa-d ja enne söömist ka ühe filmi ära vaadata. Puhkus ikkagi. Ahjaa, ning ausalt, ma olen laisk reisija - kui toas on olemas hinnas hommikumantlid ja mõeldud on ka seda, et toast võib/saab hommikumantlitega spasse minna siis võiksid ka toas sussid olemas olla. Mõtlesin küll kodunt lahkudes, et ehk oleks pidanud plätud ka võtma, aga ei viitsinud enam tagasi minna.

Viimsi Spa kohta ei ole mul tegelikult mitte ühtegi halba sõna öelda, kuid samas ma lihtsalt ei tea, kas teist korda sinna tagasi läheks. Ülimalt hea on see, et me ikkagi võtsime 18+ osa pääsmed, kuna tavalise spa osa oli ikka laupäeval metsikult ülerahvastatud. Ja lärm ning sumin oli meeletu. Okei, teist korda ehk läheks sinna spasse tagasi juhul kui saaks minna nädala sees. Mis minu jaoks 18+ osas meelejärgi oli oli see, et olid erinevad saunad, kus sai ise "kehahoolitsusi" teha ehk sai sauna kaasa võtta mesi+sool või õli+sool segu ja end koorida, ning teises saunas sai end ise mudasse mässida. Kuna ma ise ei ole väga kuumas saunas istuja siis taolised saunad, kus ise end mäkerdada saab, on mu lemmikud. 18+ osas tundsin puudust aroomisaunast ja täpp i-l oleks minu jaoks ka soolabassein.Tahtsime küll pärast 18+ osa ka tavaosas käia soola, kadaka ja aroomisaunas, kuid lihtsalt ei olnud ruumi - ja osad saunad oli ikka uskumatult pisikesed. Basseinidest jmst ei hakka rääkimagi, lihtsalt ei hakanud sinna vahele end trügima, et seal osas suutsime ehk 20 min olla ja loobusime.

SPA enda, toa ja teeninduse kohta on vaid kiidusõnu öelda! Üldmulje oli hea, aga ilmselt peab kunagi uut võimalust andes valima tõesti rahulikuma aja. Aajaa, kuna ma ei ole hommikune sööja siis minu jaoks oli selle hotelli hommikusöögi valik siiani käidud kohtadest parim. Pühapäeva hommikul ei ole ju võimalik ära öelda pannkookidele moosiga ja need maitsesid ülihästi. Samuti oli soolase toidu valik hea ning sealhulgas ka välimus - toit nägi välja "ehtne". Tihti peale on hotellides hommikusöögid olnud justkui sellised vesised ja/või õlist ujuvad - nt munapuder, peekon justkui keedetud jne. Kuid ma ei tea, mis värk hotellides mahladega on, aga ka sealsedki mahlad oli justkui maitsestatud vesi.

Laupäeva õhtuks oli mul tehtud broneering Parolesse kuid jõudsime sinna pool tundi varem ja sellest ei tehtud probleemi, laud oli broneeringus ja samas oleks ka olnud mitmeid vabu kohti, kus istuda. Üldmulje sellest kohast on lihtsalt suurepärane, soovitan teistelgi sinna minna ja kindlasti lähme ka ise edaspidi kui Tallinna satume.

Tegu on siis kohaga, kus taustaks mängib lives majabänd. Täpselt selline koht, kus ei ole vaja ka sunnitud vestlust üleval hoida, vaid saab lihtsalt olla ja muusikat kuulata. Mul oli alguses suur plaan, et teeme kolmekäigulise eine, aga portse nähes mõtlesime me üpriski kiirelt ümber. Mõlemad valisime menüüst gurmeeburgeri ja see oli minu jaoks siiani parim burger, mida ma söönud olen! Naersin küll, et maakas linnas ja söövad ikka burgerit, aga ma lihtsalt ei fänna nö paljast liha (ala steik vmt) siis burger tundub pea alati minu jaoks kindla peale minek. Klassikaline asi mille üle ainsana kurta sai oli lihtsalt see, et pealmine sai oli üpriski krõbe ja lisaks juurde pea olematute sakkidega nuga ei aidanud ka kaasa, nii et burger ei tahtnud üldse koos püsida. Pole ka kindel, kas puidust pulk vmt asi seal sees aitaks selle vastu, kuid ilmselt rikuks üldmuljet - aga ei ole tegelikult midagi, saime hakkama küll. Aga tõesti, proovige seda burgerit!

Kui ports tundub väike siis tegelikkuses sain ma burgerist (ja kahest kokteilist) kõhu nii täis, et matsin isegi magustoidu mõtte maha. Rahvast just palju ei olnud, kuid kahe burgeri ooteaeg oli vist natuke üle 40 minuti. Samas see aeg läks bändi vaadates ja kokteili limpsates päris kiiresti.

Kommentaare ei ole