Rullmassaaži tulemused - kogu kehalt -12cm!
Jõudsingi nüüd enne sünnipäeva, viimase ehk seitsmenda korra, rullmassaažis käia ja tulemused on kohati päris naljakad. Naljakad, sest kaal on jäänud samaks (kohati tõusnud, kõigub) kuid sentimeetrid on vähenenud. Kuskile mujale pole sentimeetreid õnneks juurde ka tulnud ja kaalu olen kolme aja jooksul näinud vahemikus 58-61. Kuid mis ma ammu olen täheldanud siis kaal väga suurt rolli ei mängi - tunduvalt rohkem enesetunne ja peegelpilt.Kolme nädalaga on nii palju muutunud, et piht on samas jäänud, samas sangade piirkonnast on kadunud 2 cm ja puusadelt 3 cm! Mõlemalt reielt on kadunud 1,5 cm ja säärelt 1 cm (ma ei arvanudki, et mul säärelt miskit minna on) ja käevartelt samuti 1 cm. Seega kokku kaotasin ma kehalt 12 cm! 3 nädalaga... Ilma ise oma igapäeva elus ja aktiivsuses suuri muutusi tegemata. Vett jõin küll rohkem. Tegelikult kui mõtlema hakata siis praegusel juhul suudan just muutused rullmassaažiga kokku viia, sest kui oleksin suuremal hulgal kaalu kaotanud oleks pidanud sentimeetrid nagunii vähenema. Samas praegu olles põhimõtteliselt samas kaalus on sentimeetrid üle keha kadunud. Pole ju kahtlustki, et mille tõttu.

Kuna ma selle perioodi jooksul käisin küll mitmel korral kaalul siis ei mõõtnud ma end vahepeal kordagi. Esimene reaktsioon end mõõtes oli küll, et kurja, oleks pidanud endast rohkem andma ja nii väikene muutus. Samas mida rohkem ma mõtlen siis mitte elustiili muutmata kolme nädalaga kogu kehalt 12 cm kokku kaotada on ikka suur muutus.

Seega kõik need kohad mida rullmassaažis masina vastu reaalselt hoiad on cm kaotanud ja seda on ka peeglis näha. Sangade kohta märkasin ma kõige esimesena, et seal ei ole enam nii pehme, vaid ilusa sirgema liivakella kujuga ehk läheb sujuvalt puusaks! Jess - see oli mu peamine murekoht, et kõht on pehmemaks muutunud.Samuti on teksadega tunda, et kui kõndida siis kintsude vastu on rohkem "õhku", et riie liigub vastu jalga ja ei ole enam nii ümber. Ning üleüldiselt on naha seisukord ka kintsudel paranenud - kui võtta nahk kätte ja nö pigistada-mudida siis nahk on sile.

Ega ma ei saagi öelda, et mul oleks nüüd meeletu ülekaal või liigsed sentimeetrid olnud, et neid annaks nüüd kolme nädalaga meeletult kaotada kuid naha olukord on enda jaoks nähtavalt paranenud - st rohkem pingul.

Ma nüüd ei oska hinnata mõju küll lümfidele, kuid nö trimmiva kehahoolitsusena julgen rullmassaaži kindlasti soovitada. Ma usun, et ükski kehamähis ei anna selliseid tulemusi. Ning ma olen täiesti kindel, et kaalulanguse puhul on see täiendavana väga hea lahendus - eriti just, et hoida nahka toonuses, et nahk nö tagasi tõmbaks.

Mul ei ole hetkel paremaid pilte lisada, kuid kuna nädalavahetusel väike sparetk siis tahtsin värskelt oma "muljeid" jagada.


2 kommentaari

  1. Päris hea tulemus. Sa lähed veel?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kord kuus vist hetkel käima ei hakka, aga enne suve ehk küll - vaatab, mis saab :)

      Kustuta