Jõulukuusk

Me (minu soovil) tõime see aasta kuuse päris vara tuppa - minu jaoks on see esimene minu enda päris kuusk, et sain ise valida kuuse mida osta kui ka ehted, mida kuusele panna. Kuna ka kuuse nii vara tuppa tõime (ja meil on kass) sai kriteeriumiks see, et kuusk oleks potis. Tegelikult oli potikuuske päris raske leida, kuid lõpuks tuli ka väike valik neid Tartu Bauhofi müüki ja kannatamatu nagu ma olen nii kui seda märkasin läksin kuusele järgi. Ma viskasin küll sildi ja tšeki ära, aga peaks olema Serbia kuusk.Kuusekülge läksid sooja-külmavalgusega segalambid ja kahes erinevas suuruses (väiksemad sädelevad pruunikad-kuldsed kuulid ja mõned suuremad kuldsed-valged kuulid) ning olen kokku ostnud selliseid erinevaid "mänguasja" stiilis kuuseehteid, mis minu arust vähemalt teevad kuuse nunnumaks. Tegelikult on piltidel kuusk natukene halva küljega saanud (pidime taldriku alla tõstma) ja vasakule on selline auk tekkinud - tegelikult õnneks seda märgata pole. Aga eks nii juhtub kui osta võrgus kuuske, mida alles võimalik näha kodus.Kommentaare ei ole