Suvepuhkus '17 - Atostogu Parkas (Leedu)

Teine hotell, kus reisil peatusime oli Leedus olev Atostogu Parkas. See hotell asus küll merest kaugel ja Palangast samuti autusõidu (u 15min) kaugusel, kuid hotellil olev vee- ja spakompleks tasub end see eest vägagi ära.

Juba hotelli tulles on maja eest läbi klaasseina veekeskuse osa näha ja mul lõid silmad ikka väga särama. Kuna jõudsime hotelli vist üpriski hilja, ma nii täpselt enam ei mäleta, 6 paiku?, otsustasime ka kohe edasi veekeskuses ära käia.

Tuba asus meil kolmandal korrusel, jällegi rõduga, seekord küll pisemaga, aga hästi mõnusalt avara ja ruumika toaga. Kompleks peaks üpriski uus olema, hetkel peast aastaarvu ei tea, aga google mapsis igatahes laius veel selle koha peal tühermaa. Hotelli ümbruses just paljut ei ole, on samuti näha, et eemal mingeid asju arendatakse.

Igatahes viskasime ujumisriided selga ja vutvutt vee poole. Mis mulle selle koha juures meeldis on tegelikult suur basseinide ja saunade valik, mis asuvad nii sees kui väljas! Kuna suur välibassein oli ka soojendusega (29 kraadi) siis võin nüüd lõpuks öelda, et sain ka selle suvise väljas ujumise tehtud... Õues asub igatahes üks suur ujumisbassein, kaks sauna, külma veega bassein, soojema veega bassin, mullivann ja üks bassein oli vist veel? Samuti on sees klassikaline saun, vist oli ka aurusain ja soolasaun (jess!!!). Mis mulle silma vaid ei hakanud oli aroomisaun. Samuti oli sees suurem bassein ja hulk lebotamisalasid ja mullivanne.

Ma reaalselt kujutasin ette kuidas ma seal hotellis tahaks suvel nii olla, et päevitad õues, ujud, käid saunas. Vahepeal tahad käid toas ja lähed uuesti. Jälle paar inimest suurema seltskonnaga oleks see lihtsalt super! Kuigi meile anti käepaelad, mille alusel saime veekeskuses vastu kapivõtme siis jäi mulje, et paketis sisaldus ühe kordne pääs sellele alale (vist oli 3h?). Ma nüüd ei ole kindel, et kas ja kuidas seal olemine tegelikult reguleeritud on - et kas on võimalik niimodi ka edasi tagasi käia.

Meie paketti kuulus ka 20 minutit lõõgastumist soolabasseinis. Ma ei tea, mis selle hind eraldi ostes oli, igatahes inimesi seal ikkagi oli. KUIGI ma pole väga kindel, et kas see on lisatasu väärt... Tartu V-SPAs on näiteks see soolabassein (enam-vähem sama suur) soolaosa hinnakirjas ja minu arust oli Tartu oma ka tunduvalt soolasem. Miinuseks oli see, et kusagilt polnud kinni hoida - ei taha ju seal basseinis võõraste otsa hulpida. Sellised padjad vmt olid küll olemas, mida pea alla panna, ma sain seda silmad kinni nautida suures osas seepärast, et kaaslane hoidis mind kinni. No ei saa seda muidu nautida, silmad lahti lihtsalt kuskil soojas soolases vees istuda ei ole väga eraldi raha väärt.








Aga peaks välja uurima, et kuidas seal talvel on. Kas ka välibasseinid on avatud ja külastatavad?! Igatahes viie tärni hotelli kõrval ma seal olles mitu korda jõudsin küsida, et kas me võiksimegi siia jääta (lisaks Akropolise keskusele kuhu tahtsin sisse kolida)... Samuti juba sama päeva õhtuks tegin plaane, et kas ja millal ja kuidas ja kellega siia tagasi tulla! Vot nii väga see koht mulle meeldis.

Ainus, mis kogu hotelli puhul häiris on see, et kohati viskas õhku puhastusvahendite (kloori?) lõhna. Igatahes kui hommikul pärast söömist tagasi tuppa läksime oli see kuidagi hästi tugevasti tunda...

Ning hommikusöögi juurde jõudes... Nagu mainisin siis ma pole harjunud hommikuti sööma ja seega ka isu pole, siis on päris raske leida see üks toit hommikusöögi lauast, mis alla läheb. Kui alguses saali sisse kõndides vaatasin, et niiiii väike valik ongi või, et miski ei isuta... Siis laua lõppu jõudes leidsin ühe kubu alt pisikesed pannkoogid. Oligi hommikusöögi mure lahendatud ja kirsimoosiga maitsesid need ülihästi. Ühe keedumuna miski kreemiga ja natukene munaputru näksisin ka.Ütleks nii, et kuigi valik ei olnud suur, siis toit, mida pakuti oli siiski maitsev.


Kusjuures see on tõesti koht, kuhu ma läheks tagasi. Ja vabalt kasvõi nädalaks. Palanga on ka vaid tegelikult lühikese sõidu kaugusel. Kuigi ma ei tea, siis usun, et ka taksoga saaks öösel ilusti koju, et linnamelu nautida. Seega, kes otsib pigem sellist vees lebotamist ja pole tähtis, et ööbimiskoht asuks mereääres või linnas sees, siis soovitan. Eriti lõbus tundus seal ka lastel olevat!

Kuna SPA pääs oli ühekordne ei vedanud kaamerat samuti ka siin spa osale kaasa, kuhu ikka jätad kui ise samal ajal nt sauna minna. Lisan samuti mõned pildid ettevõtte lehelt.


Kommentaare ei ole