Pildipostitus: Jaanimaagia 2019



Teist aastat oleme jaanipäeva veetnud maal pisema seltskonnaga ja olen meisterdanud sellise pisike telgi-istumiskoha. Eelmine aasta ostsin meetritega (ei mäleta palju) valget kangast, vaja läheb nööri, ma kasutan pesulõkse ning koormakatet (kas kõige alla või igaks juhuks ka vihma korral peale viskamiseks), pleede-vaipe-tekke (istumisalla või vajadusel ka ümber võtta) ning nt diivanipatju istumise alla. Kindlasti saab seda ka paremini teha, näiteks sobilikud tükid ühtseks telgiks valmis õmmelda, kuid meile on selline kiire DIY telgike sobinud. Juurde oleme vedanud elektri infinity laua, tulekeste ja muusika jaoks.

Suveõhtuid on veel palju ees kellel tekkis veel huvi selline pisike varjualune tekitada. Telgike on ideaalne õhtul koos näiteks lauamängude või kaartide mängimiseks, pisikeseks snäki- või joogilauaks.



Ja natuke muid jaanipilte.










5 kommentaari

Eveliis ütles ...

Nii imeilusad pildid, täiega kujutan ette kui mõnus jaaniidüll oli:)

Kissu ütles ...

Aitäh! Oli jaaniidüll ja täpselt selline jaanipäev mulle endale meeldibki - rahulik, väiksema seltskonnaga, väike grill, saun ja lõke, mõned mängud.

Anonüümne ütles ...

Kas su kiisu traksidest plehku ei pista või on pigem rahulik? :)

Kissu ütles ...

Alguses ta ei lasknud trakse selga panna ja kui kodus panime siis viskas külili, nüüd on selles osas rahulikumaks muutunud ja traksid ei häiri. Ta meil väga palju väljas ei käi (linnas niisama ei vii, siis hakkabki ehk tahtma ja ukse taga karjuma) seega on õues pigem rahulik, kuid uudishimulik ja käib õnneks rahulikus tempos ja avastab maaad. Ei rabele traksides ja järske liigutusi ei tee, samuti on kogu aeg ikka valve all ka meil. Et kui just traksidega teda üksi ei jäta siis peaks väga väike võimalus olema, et ta traksidest kergelt välja saaks nt ühe järsema liigutusega (aga ega kunagi ei tea).

Gustav ütles ...

Kui naistel oleks seljas veel valged kleidid, stiilis a la haldjad, siis juhuslikul ära eksijal võiks seda telki nähes, korraks ära kammida ja tekkida küsimused, mis võlumetsa ma sattunud olen. ;)
Vingelt tehtud telk, mis kindlasti loob erilise õhkkonna.
Karikakarte foto on nagu päris. Mida kauem vaadata, seda ehtsamad need fotolt paistavad.
Aitäh jagamast! :)