Essence Summer 2019 küünelakid ja huulepulgad

06 real / 05 legendary /02 happy

Üle pika pika aja ka üks ilupostitus. Tooted on saadud Essence firmalt PR pakina, kui eelmise PR paki tooted, mul kuidagi ei klikkinud minu eelistustega, siis antud tootevalik on täiesti minule! Tegu on Essence 2019 suvekollektsiooni uute küünelakkide ja huulepulkadega.

Kui ma pean üpriski hoolsalt valima, mida oma näonahal kasutada ja olen pigem hakanud eelistama pigem teistsuguseid tooteid siis küünelakid on minu jaoks täielikult tooted, mille puhul ma eelistan nö taskukohasema hinnaklassi tooteid (nii raske on seletada, inglise keeles on lihtne eristatakse peamiselt drugstore brande ja high-end jmt). Mul oli see aeg möödas, kus ostsin ja katsetasin küünelakke näiteks firmalt OPI, ORLY, Sally Hansen jmt, mille lakid jäid sinna 10+€/pudel kanti. Ning jah, on ka neist kallimaid, kuid minu jaoks pole ükski neist küünelakkidest oma hinda õigustanud.

Essence jällegi on oma küünelakkidega kindlalt mu südame võitnud. Nad on taskukohased, suure värvivalikuga, mugava harjaga ja kergesti pealekantavad. Värv kuivab kiiresti ja ühtlaselt, üks kiht on kattev. Ja mis kõige olulisem - püsivus teeb silmad ette nii mitmetelegi kallimatele.

Niipidi küüntel on vastupidi - nimetissõrmel 02 happy, pöidlal ja keskmisel sõrmel 05 legendary ja kahel parempoolsel 06 real


06 real / 05 legendary /02 happy

Oma tööl panen tihti küüned korralikult proovile, kuna kui aitan asju komplekteerida või kaste tõsta siis üldiselt tähendab see päeva lõpuks megakuivi käsi ja küüsi, murdunud küüsi ja kui lakk on peal siis enamasti ka lakk mõraneb ja tükid väljas. Ja see on see koht, kus üldiselt ei päästa ka kallim lakk, samas essence lakk peab sellisele "koormusele" täiesti ilusasti vastu, tundub, et lakk on piisavalt elastne, et mingil määral liigub küünega kaasa, mitte ei löö kohe tükke välja.

Ma ei tea kuidas varasemate kollektsioonide puhul on olnud, aga seekord anti välja kolme küünelakiga koos ka kolm samas toonis huulepulka! Ehk kel pole võimalik valida autot oma küünelakitooni järgi, siis vähemalt saab valida huulepulka ;)Huulepulgad on minu jaoks tooted, mille järgi ma olen hull, mul on neid meeletult, aga ma pea kunagi ei kanna. Aga kotis on mul kaasas pea alati vähemalt kolm erinevat huulepulka, läiget vmt huuletoodet.

Olen ka varasemalt mitut Essence huulepulka proovinud ja siiani alati positiivselt üllatunud. Värvid ja koostised on ilusasti paigas. Ma nüüd ei ole kindel, kas asi on ka toas olevas 27 kraadis, kuid huulepulk oli mõnusalt kreemise koostisega. Ning ma ei tea, kas kujutan ette, aga huulepulkadel oleks justkui marjane lõhn - mmmm.... Huulepulk tundubki pigem kreemjas ja niisutav, ilusa tooni ja katvusega ning ei kuivata huuli, samas ei ole päris "musikindel" ehk jätab siiski jälje (oluline meeles pidada näiteks süües-juues).Ja no need värvid - idee peaks olema, et iga üks leiaks endale sobiliku nude, aga vähemalt minu puhul kõnetavad kõik need toonid mind. Kuigi tegu peaks olema suvekollektsiooniga siis antud toonid jäävad minuga küll aastaringselt. Ma isegi ei suuda otsustada milline neist minu lemmik on.

05 legendary on pruunikas-nude, tagasihoidlik ja sobib kõigega.
02 happy on roosakam - ideaalne suvine, kuid ka ideaalne aastaringne roosa toon
06 real on lillakam toon, mis on küünelaki puhul üks mu lemmikumaid klassikalisi toone, mis pole ei liialt punane, liialt roosa ega ka liialt nude ja sobib kõigega.

Seega, kes veel mõtleb, et liiga odav, et olla hea siis soovitan kindlasti Essence küünelakke ja huulepulki proovida. Küünelakid peaksid olema alla 2€ ja huulepulgad alla 3€.06 real / 05 legendary /02 happy


06 real / 05 legendary /02 happy

Kommentaare ei ole