Suvise peotelgi DIY

Kui mul tuleb idee siis tuleb see ka teoks teha. Kuigi plaanisin, mis ma plaanisin siis otseloomulikult jaanipäev ei möödunud vihmata ja nii ka suurtele plaanidele vesi peale tõmmati ja lõpuks pärast grillimist ka toas istusime.

Kuigi alguses ei saanud teised aru, et mis me selle kangaga jamama ja, mis telgist räägime siis valmis saades saadi pihta, et mis point sel oli. Kuigi mul oli suuuuuur plaan, et veame lisaks õue ka muusika, lauamängud (need tegelikult ka olid,  kuid pilt on tehtud pärast esimest suurt sadu, kui pidime asjad sisse ära vedama ja kes hoolikalt vaatab näeb ka, et valge koormakate on peale veetud. Igatahes tahtsin teha sellise mõnusa lebola, teine variant oli grillmaja juures istuda, kus katus peakohal kuid puidust pingid. Igatahes kinnitasime kanga nöörile ja omavahel kinni, sisse vedasime erinevad vaibad-pleedid ja istumise alla diivanipadjad. Kaaslane tõi tööruumist ka enda tehtud infity laua ja nii me natuke seal ikka saime ka istuda. Plaanid olid igatahes tunduvalt suuremad kuna tahtsin ka grilllaua ilusti ära katta jne.

Kuna nüüd kangas olemas siis järgmine kord maal olles ehk plaan ka see uuesti püsti panna ja piknik teha... või soojal suveööl oleks seal all ka päris mõnus istuda ja taevast vaadata.

Aitäh kullerfirma, kelle kullerile ei sobinud mu pakki tuua ettemääratud ajal ehk neljapäeval 17-21 ettemääratud aadressile (ehk mu kodusele). Tulin siis vastu, et mul enne jaanipäeva pole vaja kätte saada ja võivad reedel tööle tuua 8.30-13.00. Igatahes ootasin ma reedel pärast lühendatud tööpäeva pea 2h! (1h 45min) tööjuures kullerit. Ebanormaalne, klienditeenindus oli ka selline, et jah, me ei saa lubada, et kuller teieni tunniga (ehk 14.00) jõuab, aga ta helistab pärast seda kui on eelmised pakid kohale viinud ja on Teie juurde tulemas. Pm kulleri kõne saingi alles 14.40 kanti ehk ma lihtsalt ootasin tööl ja mul polnud aimugi KUI kaua veel. Teenindus oli ka selline, et umbes jah, kuller helistab lepite ise kokku kuidas üle anda... Nagu wtf, TEIE kullerile ei sobinud mulle õigel ajal pakk tuua ja leppisime kokku järgmise päeva ulatuses päris pika ajavahemiku ja lõpuks olin ma see loll, kes pakki taga pidi ajama. Aga olingi loll ja ootasin ja helistasingi, sest mul ei oleks olnud enam hiljem selle kangaga ehk miskit tehagi... 






Ja meie jaanilõke - üle ei hakanud hüppama :)





3 kommentaari

Anonüümne ütles ...

Superäge idee!!!! =D

anni ütles ...

Mis kullerfirma teenust sa kasutasid, kui saladus ei ole? Ma tellisin millalgi TradeHouse’ist paki Venipak kulleriga ja no viimane kord, kui nende teenust kasutan. Saadeti sms, et homme toimetatakse pakk, siis järgmine hommik tuli uus sõnum, et täna toimetatakse teile pakk. Ootasin terve päeva ja ei julgend kodust ära ka minna, et saaksin ikka oma paki kätte. 10 minutit enne viite vaatasin jälgimiskoodiga, et huvitav, pakk on tagasi alguspunkti (Tartusse) jõudnud, kuigi kuller käis terve Viljandimaa pm läbi. Olin päris kuri, mu terve päev läks sellepärast raisku ning kui natuke enne viite õhtul proovisin mitu korda kullerile helistada, siis tüüp ei julgenud enam vastu võtta, läksin juba närvi, et mis teenindus see selline on, et kui sa lubad täna tulla ning millegipärast ei tule, siis võiks äkki teada anda sellest, saatsin vastava sisuga sms’i, sest kõnedele ei vastatud. Siis tuli mõni aeg hiljem sms vastu, et täna ei jõudnud jah sinna. Järgmine päev sain kätte oma paki, kuller ei suvatsenud isegi vabandada, tänapäeva lumehelbeke, kellel mingit kohusetunnet pole. Edaspidi valin kulleritest ikka DPD, isegi kui pean natuke rohkem maksma, sest meie kandis on küll väga toredad kullerid, kellele saab kindel olla :) Kahju, et Asos’est tellides ei saa toimetajat valida, Itella kullerid on lihtsalt ebameeldiva käitumisega, kui oled tööl ja ei saa kohe telefoni vastu võtta ja minuti pärast tagasi helistad, saad kullerilt sõimata, et milleks sul telefon olemas on. Mis õigusega kuller endale sellist käitumist lubab? :D

Kissu ütles ...

Mul kulleritega igast huvitavaid kogemusi olnud ja ei loe üldse firmast kõigiga tuleb jamasid ette. Seekord see konkreetne oli smartkuller (itella).