Rabapiknikul

Pärast nii pikale veninud talve tundub ikka veel nii uskumatu, et nii soojad ilmad on ja justkui tahaks ikka veel õue minnes midagi peale visata. Kuid hetkel on küll tunne, et neist ilmadest peab viimast võtma, sest ma üldse ei imestaks kui väga palju rohkem nii ilusaid ilmasid ei olegi (vähemalt vabadel päevadel).

Laupäevase päeva veetsin Riia Loomaaias, aga seal tegin vaid üksikud pildid - natuke kurb on, et oleks võinud rohkem teha - kasvõi kambast, aga ajalugu on näitanud, et neid läbi võrgu pildistatud loomade piltidega midagi peale ka ei hakka. Ning pühapäeval otsustasimegi väikese põike rappa teha, meie piknik oli seal küll subway võileivad ja veepudel, aga lihtsalt niiii mõnus oli. Viskasin end metsavahel palgi peale pikali ja vaatasin puulatvu ja taevast. Mida veel tahta.

Kleidiga juhtus nii, et palmilehe muster on ammu meeltmööda olnud ja sõitsin reedel lihtsalt taskust mööda ja see kleit jäi vaateaknal silma ja hinge. Nii vedasingi, et reedel õhtul Taskusse kleidijahile, kartes, et ehk maksab küll hingehinda, aga leidsin kleidi Lindexist, isegi S suurust oli (veebipoes välja müüdud), astusin riidekabiini ja kuigi ma ei ole välimuse osas kindel (meenutan endale koduperenaist) siis see hõlmikleit on lihtsalt nii mõnusalt kergest materjalist, et juba seepärast tuli see minuga kaasa, et ideaalsemat suvekleiti on raske leida. Kleit on eest lühem ja tagant pikem ja vööle seotav.









1 kommentaar

Anonüümne ütles ...

ilus kleit ja pildid