Lemmikloomakaubad välismaalt - Zooplus

Mõtlesin, et kirjutan selle aasta sees ikkagi ära teemal, mis tükk aega juba meelel - Zooplus veebipood. Olen sealt nüüdseks kahel korral tellinud ja no niiii rahul kui üldse olla annab. Olen hetkel ise mõlemad korrad tellinud Zooplus.com lehelt, mille kaup kui ei eksi pannakse teele Iirimaalt, enamus vist tellivad Saksamaalt Zooplus.de lehelt. Ma isegi ei tea, mis minu jaoks otsustavaks sai, esimene kord kui tellima hakkasin siis oligi ilmselt meeles Zooplus ja rohkem (kust kaup tuleb) ei süvenenud. Ma hindade võrdlust hetkel enda jaoks ei ole teinud, kuna .com lehel on hinnad minu jaoks olnud sobivad (kuigi Saksamaa lehel tundusid vist asjad tsut soodsamad) - kui kui .de lehel on postikulu ~10€ ja tasuta saatmine alates ~100€, siis Iirimaa lehel on vastavad summad ~5€ ja ~80€.




Ma ise olen hetkel mõlemad korrad ise nii tellinud, et saanud miinimumsumma täis, et saada tasuta transport, aga eks tulevikus vaatab, kas lihtsalt tellingi korraga samuti mitme kuu söögivarud ette või võtan kellegi kampa. Samuti kui aus olla siis 5€ postikulu on võrdlemisi odav, kuna nii mõnedki eesti e-poed võtavad ka 4€ pakiautomaadi eest. Kuid antud juhul toob kuller kauba koju! (ja kui ei eksi vist ka tuppa kui nt elad kortermajas - oleneb vist kullerfirmast). Hetkel olen kahel korral tellinud (kas vist reedeti) ja mõlemal korral jõudis kaup ka reedel minuni - ehk nädalaga! Seda ka just umbes poolteist nädalat tagasi kui tegelikult oli juba jõuluhulluse aeg.

Esimene kord sattusin tegelikult sealt üldsegi tellima, sest tahtsin kassile uut transpordikotti, kuna plastikpuur oli võrdlemisi kohmakas ja väike (ostes juba tegelikult teadsin, et ilmselt mingi aeg vahetame ümber kuna tahan kotti). Igatahes sobiva koti ma endale sealt ka leidsin. Lisasin siis ka ostukorvi suurema portsu Carny konserve (meie põhikonserv, tundub olevat hea hinna-kvaliteedisuhtega). Ja kuna natuke jäi tasuta transpordist puudu siis esimene kord lisasin ka ühe mati (tahtsin panna ahjuotsa, kuid siiski sai aknale, kuhu see ka mõeldud on), mis kassile meeletult meeldib ja mõned mänguasjad. Samuti ka ühe kassiliiva proovimiseks - nagunii tuuakse uksele Üks saadud mänguasi kassi ei huvitanud ja nii viisime vana puuri ja mõned mänguasjad varjupaika teistele rõõmu tegema.




Kusjuures selle koti suurim pluss on see, et see on kokuklapitav ja tuleb eraldi ümbriskotiga - ehk, kes näiteks harva reisivad siis see võtab kokku lapituna ülivähe ruumi! Samas on kott tegelikult üpriski suur ja mahukas, kassil sees kitsas pole, see pehemndus põhjas tuleb samuti kotiga kaasa. Võrgud on ikkagi plastikulised, et ei pea kartma, et kass sealt end läbi murrab. Kotil lisaks ka õlarihm ja taga üpriski mahukas tasku (mahutab ära näiteks kassidokumendid, traksid, flexi jne). Nagu pildilt nähagi siis enne kui maja meile jõudis oli kott kasutuses ka pesana/peidukana.


Järgmisel korral tellides oli fookuses juba üks kassimaja, mis mulle hingele jäi ja nii ma selle ära tellisin. Lisaks suurema portsu (24x800) Carny konserve. Lisaks olid pakis ka 15 kg Royali koeratoit ja mõned whiskasy konservid, mis ära andsin. Samuti andsin ära ühe paki kassikrõbinad, ühed tegime pooleks (jätsime enda kassile maitsemiseks) ja üks terve pakk jäi veel meile. Igatahes mõtlesin, et kuller teeb nalja kui helistas "Mul on Teile alusega kaupa" ja, et see on ehk töökõne, aga reaalselt tuligi see kott ühel pisikesel euroalusel! Ja see oli raske! Hea, et ma tööl olin - vastasel juhul ma ei tea kui oleksin üksi kodus olnud ja kuller oleks selle majaette toonud. Kolmandale poleks ta ealeski suutnud seda vedada (tõstis autostki hargiga maha). Tööl sain vähemalt paki lahti harutada.





Mis mulle Zooplusi juures meeldib, et hind on võrreldes nii mitmetegi Eesti loomapoodidega odav ja samuti asjade kvaliteet (transpordikott, puur) on väga head! Selle lehe suurim pluss on see, et klientide kaasamine on super. Pea kõigi toodete juures on esiteks suur hulk arvustusi ja lisaks pilte toodetest - ikka korraliku galeerina. Ehk, kes näiteks kahtleb ala kraapimismaja kvaliteedis siis väga hea on antud lehelt teiste hinnanguid ja pilte vaadata. Hinnangute ja piltide eest minu teada miskit boonuseks ei saada, et antud hinnangud on tõesed. Näiteks ostsime esimene kord ka ühe suht odava harja, mille kommentaarid jagunesid pooleks - kes said täiesti okei asja, kellel tulid põhimõtteliselt harjased kohe välja. Ka saadud hari oli kehva kvaliteediga, aga mitte kõige hullem - alguses tuli ikka lahtiseid harjaseid suures koguses, kuid õnneks kõik ära ei tulnud. Teisele samas ei soovitaks. Mis tegelikult tuletabki meelde, et peaks ka enda panuse andma ja antud lehel toodetele järelkaja jätma.

Praegu ostuajalugu vaadates avastasin, et tegelikult sai ostetud ka
- GimCat Grasbits ehk rohtu sisaldavad kassimaiused/vitamiinid - pigem vajalikud pikakarvalistele kassidele. Olen näinud neid ka Eestis müügil ja meie kass sööb neid täiesti hea isuga.
- Trigerino Canada kassiliiv -  lõhnas küll magusalt ja noh, tegelikult on ülimugav tellida raskeid asju ja kuller toob nad koju ära. Hind oli hea, samas suht 1:1 lõhnaga (kes lõhna pärast tahab) saime ka kohalikust loomapoest. Soovitada justkui julgen - ei läinud haisema ja ei tolma ka kõige hullemini.
- Catnip pall - esimesed korrad kui pakist välja võtsin tundis huvi, enam mitte. Võimalik, et peaks seda kuidagi kraapima, et seestpoolt "värsket" kraami välja tuleks? Alguses võttis küll täitsa hoo sisse, jooksis järgi ja mängis käppadega.
- Kraapimiskarp - selline papist aukudega karp, mille sees ka pallid ja kaasas catnip, alguses justkui korra tundus huvi, aga mitte rohkem. Andsime ka varjupaika, et ehk pakub mõnele sealsele elanikule rohkem huvi.
- "Kassiõng" 3 in 1- kass kiidab heaks. Mulle endale meeldib üks varasemalt ostetud teleskoop õng rohkem, aga väga hea hinnaga. Kui ritv olemas siis saab otsi ka teisele külge panna. Samas see kuulkett oli üpriski õrnake, et lõpuks läksid kõik katki - kass jookseb nendega niisama nüüd ringi.
- "Kassiõng" lind - sai valitud punktide eest viimane kord tasuta auhinnaks. Ritv väga õrnake, aga see suleline osa on ise korraliku kalastusotsaga - jätkub ilmselt kauemaks kui kuulketti.



.com leht on igatahes inglise keelne ja tasuda saab ka läbi paypali - mitte miskit kontimurdvat. Eks ma ise võtan ka varsti aja ja võrdlen enda jaoks hindu ka saksakeelse lehega, kuid samas kui asjad on juba odavamalt saadud kui Eestist ostetuna siis võit seegi. Ahjaa, ostude pealt saab koguda punkte ning punktide eest saab valida ka tasuta auhindu - selline tore lisa boonusprogramm. Ning üks asi, millega ma ise jändasin oli see, et niisama registreeruda ei saa kuigi koht on olemas (vähemalt .com lehel) - vaid kasutajakonto luuakse esimese ostuga. Seejärel saab liituda ka uudiskirjaga ja siis saab juba 100 boonuspunkti, mille eest saab juba teisel ostul siis tasuta preemiaprogrammist midagi valida (või siis punkte koguda).

6 kommentaari

Anonüümne ütles ...

Nii kena kass! See kott ja pesa tunduvad täitsa asjalikud, kass pesa katki ei kraabi? MUl harutati igavusest kõik sellised korvid kodus laiali

Kissu ütles ...

Ta selle kraapimise vastu ei ole huvi tundnud, samas miskit totaalset pole katki ka kraapinud, vahest toole kraabib või voodipesu kui tahab teki alla (hammustama) tulla. Aga nii kott kui pesa on täitsa hea kvaliteediga - kotiga ainult avastasime seda, et ta tsut raskemaks läinud ja koti põhi pehme, kandes vajub natuke lohku.

Peshi Pets ütles ...

What a lovely post I like it . its is very useful for us

IGL Foreign ütles ...

Don't let borders limit your educational aspirations. IGL Foreign Study Abroad Consultancy is here to make your global education dreams come true. Join our satisfied clients and embark on an exciting journey of personal and academic growth. Your future awaits with IGL! foreign consultants

Global ütles ...

🎨 Customize Your Space
No two offices are alike, and neither should your furniture be. Global Office Furniture offers customization options that let you tailor each piece to suit your brand identity and workspace requirements. Choose colors, materials, and configurations that resonate with your company culture.

ARAIN REAL ESTATE ütles ...

Architect Engineer Employee Corporative Housing Society Gulistan-e-Johar Block 8 and 9 Karachi.
Good news for AEECHS Society residences. We are selling now HIGH COURT files!!!!

INTERESTED PARTIES MAY CONTACT US ALSO FOR SALE AND PURCHASE OF THEIR HOUSE OR PLOTS IN AEECHS SOCIETY. WE ARE SELLING RESIDENCE PLOTS AND HOUSES FILES OF AEECHS BLOCK 8 AND 9 DIRECTLY FROM HIGH COURT.

120 SQ YARDS = 8 LAC
200 SQ YARDS = 12 LAC
400 SQ YARDS = 18 LAC
600 SQ YARDS = 22 LAC

NON CAN WIN THE CASE NOW 100 PERCENT GAURANTEE!!!

BA KHIDMAT

ARAIN REAL ESTATE:
ENGINEER. MOHAMMED PERVEZ ARAIN
ARIF ARIAN OR TARIQ ARAIN

ON THE FOLLLOWING NUMBERS

03332468130
03008564129
03003389735